IRODATECHNIKA

NYOMTATÓSZERVIZ

A kábel hálózatokon üzemeltetett eszközök javítását óbudai szervizünk végzi.

Manapság már nem elegendő a tisztítás, karbantartás, alkatrész csere egy berendezés szervizelése folyamán, hanem szükség van a gyártó által kiadott szoftveres frissítések telepítésére is. A modern irodai berendezések esetében, fontos, hogy mindig a legfrissebb vezérlőszoftver működjön az eszközön, melyek adott esetben új funkciókkal látják el a berendezést. Kollégáink folyamatos továbbképzésével, és 20 éves Canon szerviz tapasztalatával igyekszünk helytállni az üzleti és otthoni eszközök javításánál.

Az eszközök kiszállítását, üzembe helyezését, eseti-, vagy periódikus – garanciális ill. garancián túli – javítását-karbantartását, kellékanyaggal történő ellátását Budapesten és vonzáskörzetében helyszíni gyorsszervizünk látja el.

www.nyomtatodoktor.hu  partneroldalunkon hasznos információkat talál a gyakrabban előforduló hibákról, azok javíthatóságáról, vállalási árainkról, az Általános Szerződési Feltételeinkről. Hibabejelentéseiket 0-24 óráig ONLINE is megtehetik, melyre a lehető leggyorsabban reagálunk és hamarosan megkeressük, a hiba elhárításához tanácsot adunk, ill. időpontot egyeztetünk.